adres

Distelberg 39, 4708 DW, Roosendaal

Onze fysiotherapie- en manuele therapie afdeling is HKZ gecertificeerd

Welkom op de website van praktijk Tolberg in Roosendaal

U kunt bij ons terecht voor Fysiotherapie, Manuele therapie, Psychosomatische fysiotherapie en Osteopathie. Wij zijn gevestigd aan de Distelberg 39 in de wijk Tolberg. Ons team bestaat uit 2 fysiotherapeuten, 1 fysio-manueeltherapeut, 3 osteopaten en een secretaresse. In onze praktijk is tevens een podoloog gevestigd. Ons praktijkpand heeft naast een aantal behandelruimtes een compleet ingerichte oefen- revalidatieruimte. Er is volop gratis parkeerruimte aanwezig. Voor adresgegevens, routebeschrijving en openingstijden zie “contact“. Voor meer inhoudelijke informatie klik hierboven op het vakgebied dat uw interesse heeft.

Telefonische bereikbaarheid
Om te beperken dat de therapeuten tijdens het behandelen gestoord worden verzoeken wij u voor het maken/verzetten van afspraken bij voorkeur maandag- vrijdag tussen 8.00 en 13.00 uur  te bellen. Op deze uren is onze secretaresse namelijk aanwezig.

Indien wij buiten deze uren niet in staat zijn uw oproep te beantwoorden, kunt u het antwoordapparaat inspreken. U wordt daarna zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

Praktijkbrochure Fysiotherapie en Manuele therapie
Hierin staat nuttige informatie over de praktijk, uw aanmelding en uw behandeling fysiotherapie en manuele therapie. Klik hier >