adres

Distelberg 39, 4708 DW, Roosendaal

Fysiotherapie

De fysiotherapeut profileert zich als “specialist in beweging”.  Algemeen gezegd komt het er op neer dat de fysiotherapeut klachten behandelt van het bewegingsapparaat. Dit middels bijv. oefentherapie, mobilisatie of massage.

Osteopathie

De osteopaat richt zich op (oorzaken van) meer complexe aandoeningen van het lichaam en zal veelal op zoek gaan naar een eventuele relatie tussen wervelkolom- en orgaanklachten.

Onze fysiotherapie- en manuele therapie afdeling is ISO 9001/ HKZ gecertificeerd

Welkom op de website van praktijk Tolberg in Roosendaal

U kunt bij ons terecht voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Osteopathie. Wij zijn gevestigd aan de Distelberg 39 in de wijk Tolberg. Ons team bestaat uit 2 fysiotherapeuten, 1 fysio-manueeltherapeut, 3 osteopaten en een secretaresse. In onze praktijk is tevens een diëtiste gevestigd. Ons praktijkpand heeft naast een aantal behandelruimtes een compleet ingerichte oefen- revalidatieruimte. Er is volop gratis parkeerruimte aanwezig. Voor adresgegevens, routebeschrijving en openingstijden zie “contact“. Voor meer inhoudelijke informatie klik hierboven op het vakgebied dat uw interesse heeft.

Telefonische bereikbaarheid
Om te beperken dat de therapeuten tijdens het behandelen gestoord worden verzoeken wij u voor het maken/verzetten van afspraken bij voorkeur maandag- vrijdag tussen 8.00 en 13.00 uur  te bellen. Op deze uren is onze secretaresse namelijk aanwezig.

Indien wij buiten deze uren niet in staat zijn uw oproep te beantwoorden, kunt u het antwoordapparaat inspreken. U wordt daarna zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

Praktijkbrochure Fysiotherapie en Manuele therapie
Hierin staat nuttige informatie over de praktijk, uw aanmelding en uw behandeling fysiotherapie en manuele therapie. Klik hier >

Openingstijden

Maandag 09:00 - 16:00
Dinsdag 09:00 - 16:00
Woensdag 09:00 - 16:00
Donderdag 09:00 - 16:00
Vrijdag 09:00 - 16:00
Zaterdag - zondag Gesloten